Deauville

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van St Gatien in Deauville (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Deauville. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Deauville.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: St Gatien
IATA code: DOL
ICAO code: LFRG
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.deauville.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 460 kilometer vliegen naar St Gatien in Deauville. Een vlucht duurt ongeveer 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Deauville is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van St Gatien op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld St Gatien in Deauville (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld St Gatien in Deauville (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Deauville, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
light rain
17/15°C 12 km/h, NNW 72% 761.31 mmHg
sun jul 14
overcast clouds
17/16°C 18 km/h, NNW 71% 760.56 mmHg
mon jul 15
heavy intensity rain
16/16°C 18 km/h, SW 94% 759.06 mmHg
tue jul 16
light rain
18/17°C 23 km/h, SW 76% 763.57 mmHg
wed jul 17
scattered clouds
21/17°C 16 km/h, NNW 66% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.