Debre Zeyit

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Harar Meda Airport in Debre Zeyit (Ethiopië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Debre Zeyit. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Debre Zeyit.

Vliegveld: Harar Meda Airport
Plaats: Debre Zeyit
IATA code: QHR

Timezone
De timezone van Debre Zeyit is Africa/Addis_Ababa.

Betaalmiddel
In Ethiopië is de officiële munteenheid de Birr. Valutacode ETB.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ethiopië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +251 of 00251.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Harar Meda Airport in Debre Zeyit (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Harar Meda Airport in Debre Zeyit (Ethiopië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Harar Meda Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Oct 23, 2019 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.