Debrecen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Debrecen in Debrecen (Hongarije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Debrecen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Debrecen.
vlag van Hongarije
Vliegveld: Debrecen
IATA code: DEB
ICAO code: LHDC
Hoofdstad van Hongarije: Budapest
www.debrecenairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1318 kilometer vliegen naar Debrecen in Debrecen. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Debrecen is Europe/Budapest en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Debrecen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Debrecen in Debrecen (Hongarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Debrecen in Debrecen (Hongarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Debrecen, HU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
broken clouds
31/23°C 15 km/h, N 35% 757.56 mmHg
sun jul 21
light rain
31/19°C 22 km/h, NNE 39% 756.06 mmHg
mon jul 22
light rain
29/21°C 13 km/h, NE 45% 757.56 mmHg
tue jul 23
sky is clear
33/24°C 24 km/h, NNE 31% 759.06 mmHg
wed jul 24
moderate rain
30/19°C 29 km/h, NNW 40% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Hongarije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Forint. Valutacode HUF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Hongarije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Hongarije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +36 of 0036.