Den Helder

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van De Kooy/Den Helder Airport in Den Helder (Nederland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Den Helder. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Den Helder.
vlag van Nederland
Vliegveld: De Kooy/Den Helder Airport
IATA code: DHR
ICAO code: EHKD
Hoofdstad van Nederland: Amsterdam
www.denhelderairport.nl

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 71 kilometer vliegen naar De Kooy/Den Helder Airport in Den Helder. Een vlucht duurt ongeveer 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Den Helder is Europe/Amsterdam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van De Kooy/Den Helder Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld De Kooy/Den Helder Airport in Den Helder (Nederland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld De Kooy/Den Helder Airport in Den Helder (Nederland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Den Helder, NL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
light rain
15/16°C 49 km/h, WSW 87% 756.06 mmHg
sun jul 14
light rain
16/16°C 44 km/h, SW 77% 757.56 mmHg
mon jul 15
light rain
17/18°C 30 km/h, W 78% 760.56 mmHg
tue jul 16
moderate rain
17/18°C 49 km/h, W 85% 760.56 mmHg
wed jul 17
light rain
18/18°C 29 km/h, SW 86% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nederland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nederland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nederland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +31 of 0031.