Denizli

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cardak in Denizli (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Denizli. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Denizli.
vlag van Turkije
Vliegveld: Cardak
IATA code: DNZ
ICAO code: LTAY
Hoofdstad van Turkije: Ankara
www.cardak.dhmi.gov.tr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2516 kilometer vliegen naar Cardak in Denizli. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Denizli is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cardak op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cardak in Denizli (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cardak in Denizli (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Denizli Province, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
sky is clear
25/23°C 6 km/h, N 51% 760.56 mmHg
wed jun 7
sky is clear
29/25°C 5 km/h, NNW 41% 759.81 mmHg
thu jun 8
light rain
25/20°C 16 km/h, WSW 60% 759.06 mmHg
fri jun 9
heavy intensity rain
26/19°C 12 km/h, SE 50% 756.81 mmHg
sat jun 10
light rain
25/24°C 7 km/h, NNW 58% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.