Denizli

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cardak in Denizli (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Denizli. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Denizli.
vlag van Turkije
Vliegveld: Cardak
IATA code: DNZ
ICAO code: LTAY
Hoofdstad van Turkije: Ankara
www.cardak.dhmi.gov.tr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2516 kilometer vliegen naar Cardak in Denizli. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Denizli is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cardak op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cardak in Denizli (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cardak in Denizli (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Denizli Province, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
sky is clear
36/34°C 10 km/h, NNE 23% 756.81 mmHg
fri jul 19
sky is clear
37/31°C 29 km/h, ENE 24% 755.31 mmHg
sat jul 20
sky is clear
37/31°C 8 km/h, NNE 19% 753.81 mmHg
sun jul 21
sky is clear
40/34°C 12 km/h, SW 16% 753.06 mmHg
mon jul 22
sky is clear
39/34°C 15 km/h, W 21% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.