Diyarbakir

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Diyarbakir in Diyarbakir (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Diyarbakir. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Diyarbakir.
vlag van Turkije
Vliegveld: Diyarbakir
IATA code: DIY
ICAO code: LTCC
Hoofdstad van Turkije: Ankara
www.diyarbakir.dhmi.gov.tr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3164 kilometer vliegen naar Diyarbakir in Diyarbakir. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Diyarbakir is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Diyarbakir op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Diyarbakir in Diyarbakir (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Diyarbakir in Diyarbakir (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Diyarbakır, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
sky is clear
23/15°C 11 km/h, W 40% 762.07 mmHg
tue apr 23
sky is clear
25/17°C 16 km/h, NNW 33% 762.07 mmHg
wed apr 24
scattered clouds
27/18°C 12 km/h, WNW 34% 759.81 mmHg
thu apr 25
overcast clouds
27/21°C 8 km/h, ESE 40% 758.31 mmHg
fri apr 26
broken clouds
28/21°C 8 km/h, ESE 40% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.