Dublin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dublin International in Dublin (Ierland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dublin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dublin.
vlag van Ierland
Vliegveld: Dublin International
IATA code: DUB
ICAO code: EIDW
Hoofdstad van Ierland: Dublin
www.dublinairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 749 kilometer vliegen naar Dublin International in Dublin. Een vlucht duurt ongeveer 53 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dublin is Europe/Dublin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dublin International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dublin International in Dublin (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dublin International in Dublin (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Dublin, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 1
sky is clear
22/12°C 16 km/h, WSW 41% 759.06 mmHg
fri jun 2
sky is clear
26/12°C 14 km/h, W 25% 760.56 mmHg
sat jun 3
sky is clear
28/14°C 14 km/h, W 28% 759.06 mmHg
sun jun 4
sky is clear
30/15°C 11 km/h, WSW 23% 756.81 mmHg
mon jun 5
overcast clouds
26/14°C 14 km/h, W 33% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ierland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ierland is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ierland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +353 of 00353.