Dushanbe

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dushanbe in Dushanbe (Tadzjikistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dushanbe. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dushanbe.
vlag van Tadzjikistan
Vliegveld: Dushanbe
IATA code: DYU
ICAO code: UTDD
Hoofdstad van Tadzjikistan: Dushanbe

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5046 kilometer vliegen naar Dushanbe in Dushanbe. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dushanbe is Asia/Dushanbe en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dushanbe op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dushanbe in Dushanbe (Tadzjikistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dushanbe in Dushanbe (Tadzjikistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 3, 2023 - Sat
Dushanbe, TJ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 4
overcast clouds
32/20°C 20 km/h, NNW 18% 757.56 mmHg
mon jun 5
few clouds
33/21°C 32 km/h, N 15% 756.81 mmHg
tue jun 6
sky is clear
34/24°C 14 km/h, NNW 13% 756.81 mmHg
wed jun 7
sky is clear
35/25°C 10 km/h, SSW 15% 756.81 mmHg
thu jun 8
sky is clear
36/26°C 15 km/h, WSW 13% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tadzjikistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Somoni. Valutacode TJS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tadzjikistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tadzjikistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +992 of 00992.