Dusseldorf

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Düsseldorf International Airport in Dusseldorf (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dusseldorf. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dusseldorf.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Düsseldorf International Airport
IATA code: DUS
ICAO code: EDDL
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn
www.dus.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 179 kilometer vliegen naar Düsseldorf International Airport in Dusseldorf. Een vlucht duurt ongeveer 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dusseldorf is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Düsseldorf International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Düsseldorf International Airport in Dusseldorf (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Düsseldorf International Airport in Dusseldorf (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Düsseldorf, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 13
light rain
18/14°C 14 km/h, SW 44% 762.82 mmHg
fri jun 14
light rain
14/15°C 19 km/h, SSE 81% 757.56 mmHg
sat jun 15
heavy intensity rain
18/15°C 27 km/h, SW 55% 756.06 mmHg
sun jun 16
light rain
18/16°C 19 km/h, WSW 70% 759.06 mmHg
mon jun 17
moderate rain
21/17°C 14 km/h, WSW 77% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.