Ebolowa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ebolowa in Ebolowa (Kameroen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ebolowa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ebolowa.
vlag van Kameroen
Vliegveld: Ebolowa
IATA code: EBW
ICAO code: FKKW
Hoofdstad van Kameroen: Yaounde

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5524 kilometer vliegen naar Ebolowa in Ebolowa. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ebolowa is Africa/Douala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ebolowa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ebolowa in Ebolowa (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ebolowa in Ebolowa (Kameroen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Ébolowa, CM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
moderate rain
25/21°C 6 km/h, W 77% 760.56 mmHg
wed jun 7
moderate rain
25/21°C 7 km/h, WNW 80% 761.31 mmHg
thu jun 8
moderate rain
25/20°C 6 km/h, WSW 77% 762.07 mmHg
fri jun 9
light rain
26/20°C 8 km/h, W 68% 760.56 mmHg
sat jun 10
light rain
29/21°C 6 km/h, NW 55% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Kameroen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Kameroen is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Kameroen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +237 of 00237.