Eilat

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Eilat in Eilat (Israël). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Eilat. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Eilat.
vlag van Israël
Vliegveld: Eilat
IATA code: ETH
ICAO code: LLET
Hoofdstad van Israël: Jerusalem

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3534 kilometer vliegen naar Eilat in Eilat. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Eilat is Asia/Jerusalem en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Eilat op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Eilat in Eilat (Israël). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Eilat in Eilat (Israël). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Eilat, IL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
scattered clouds
20/18°C 22 km/h, NNW 53% 760.56 mmHg
wed mar 22
sky is clear
22/20°C 12 km/h, N 27% 759.81 mmHg
thu mar 23
overcast clouds
24/21°C 23 km/h, N 23% 758.31 mmHg
fri mar 24
sky is clear
27/24°C 13 km/h, N 27% 756.81 mmHg
sat mar 25
light rain
25/22°C 29 km/h, N 38% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Israël

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shekel. Valutacode ILS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Israël is 230 V en stekkers hebben de code H / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Israël te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +972 of 00972.