Eindhoven

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Eindhoven Airport in Eindhoven (Nederland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Eindhoven. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Eindhoven.
vlag van Nederland
Vliegveld: Eindhoven Airport
IATA code: EIN
ICAO code: EHEH
Hoofdstad van Nederland: Amsterdam
www.eindhovenairport.nl

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 104 kilometer vliegen naar Eindhoven Airport in Eindhoven. Een vlucht duurt ongeveer 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Eindhoven is Europe/Amsterdam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Eindhoven Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Eindhoven Airport in Eindhoven (Nederland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Eindhoven Airport in Eindhoven (Nederland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Gemeente Eindhoven, NL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
sky is clear
21/16°C 18 km/h, NE 56% 765.07 mmHg
wed jun 7
light rain
21/15°C 18 km/h, NNE 57% 765.82 mmHg
thu jun 8
sky is clear
22/17°C 24 km/h, NE 53% 763.57 mmHg
fri jun 9
light rain
27/20°C 20 km/h, NE 45% 760.56 mmHg
sat jun 10
light rain
28/22°C 18 km/h, ESE 40% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nederland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nederland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nederland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +31 of 0031.