El Arish

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Arish International Airport in El Arish (Egypte). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Arish. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Arish.
vlag van Egypte
Vliegveld: El Arish International Airport
IATA code: AAC
ICAO code: HEAR
Hoofdstad van Egypte: Cairo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3324 kilometer vliegen naar El Arish International Airport in El Arish. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Arish is Africa/Cairo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Arish International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Arish International Airport in El Arish (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Arish International Airport in El Arish (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2022 - Fri
Al ‘Arīsh, EG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
few clouds
21/20°C 22 km/h, NNE 60% 763.57 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
21/19°C 25 km/h 61% 764.32 mmHg
mon dec 5
light rain
20/18°C 18 km/h, NNW 62% 764.32 mmHg
tue dec 6
light rain
20/18°C 12 km/h, NNW 54% 764.32 mmHg
wed dec 7
light rain
19/18°C 12 km/h, NNW 63% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Egypte

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode EGP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Egypte is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Egypte te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +20 of 0020.