El Catey

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Samaná El Catey International Airport in El Catey (Dominicaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Catey. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Catey.
vlag van Dominicaanse Republiek
Vliegveld: Samaná El Catey International Airport
IATA code: AZS
ICAO code: MDZY
Hoofdstad van Dominicaanse Republiek: Santo Domingo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7278 kilometer vliegen naar Samaná El Catey International Airport in El Catey. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Catey is America/Santo_Domingo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Samaná El Catey International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Samaná El Catey International Airport in El Catey (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Samaná El Catey International Airport in El Catey (Dominicaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Dominicaanse Republiek

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode DOP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Dominicaanse Republiek is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Dominicaanse Republiek te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer ++1-809 and 1-829 of 00+1-809 and 1-829.