El Fasher

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Fasher in El Fasher (Soedan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Fasher. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Fasher.
vlag van Soedan
Vliegveld: El Fasher
IATA code: ELF
ICAO code: HSFS
Hoofdstad van Soedan: Khartoum

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4674 kilometer vliegen naar El Fasher in El Fasher. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Fasher is Africa/Khartoum en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Fasher op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Fasher in El Fasher (Soedan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Fasher in El Fasher (Soedan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Al-Fashir, SD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
sky is clear
37/33°C 20 km/h, S 18% 756.81 mmHg
sat jun 3
scattered clouds
37/32°C 23 km/h, SE 20% 756.81 mmHg
sun jun 4
few clouds
37/31°C 19 km/h, ESE 24% 756.81 mmHg
mon jun 5
light rain
36/29°C 30 km/h, W 25% 756.81 mmHg
tue jun 6
light rain
30/28°C 33 km/h, NW 39% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Soedan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode SDG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Soedan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Soedan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +249 of 00249.