El Tigre

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Tigre in El Tigre (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in El Tigre. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in El Tigre.
vlag van Venezuela
Vliegveld: El Tigre
IATA code: ELX
ICAO code:
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7808 kilometer vliegen naar El Tigre in El Tigre. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van El Tigre is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Tigre op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Tigre in El Tigre (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Tigre in El Tigre (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 3, 2022 - Sun
El Tigre, VE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 3
light rain
27/24°C 24 km/h, E 68% 762.07 mmHg
mon jul 4
light rain
28/24°C 20 km/h, E 64% 761.31 mmHg
tue jul 5
few clouds
29/25°C 18 km/h, E 57% 760.56 mmHg
wed jul 6
light rain
29/24°C 20 km/h, ENE 54% 759.81 mmHg
thu jul 7
light rain
28/24°C 23 km/h, E 60% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.

Comments are closed.