Emden

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Emden in Emden (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Emden. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Emden.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Emden
IATA code: EME
ICAO code:
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn
www.flugplatz-emden.de

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 201 kilometer vliegen naar Emden in Emden. Een vlucht duurt ongeveer 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Emden is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Emden op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Emden in Emden (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Emden in Emden (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Emden, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
light rain
19/16°C 23 km/h, W 79% 758.31 mmHg
sun jun 23
light rain
20/12°C 18 km/h, NW 71% 763.57 mmHg
mon jun 24
scattered clouds
20/12°C 14 km/h, NNE 70% 765.82 mmHg
tue jun 25
sky is clear
23/16°C 17 km/h, NE 69% 762.82 mmHg
wed jun 26
light rain
25/19°C 18 km/h, ENE 63% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.