Encarnacion

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Teniente Prim Alarcon in Encarnacion (Paraguay). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Encarnacion. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Encarnacion.
vlag van Paraguay
Vliegveld: Teniente Prim Alarcon
IATA code: ENO
ICAO code: SGEN
Hoofdstad van Paraguay: Asuncion

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10617 kilometer vliegen naar Teniente Prim Alarcon in Encarnacion. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Encarnacion is America/Asuncion en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Teniente Prim Alarcon op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Teniente Prim Alarcon in Encarnacion (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Teniente Prim Alarcon in Encarnacion (Paraguay). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Encarnación, PY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
light rain
21/12°C 12 km/h, SW 72% 761.31 mmHg
wed jun 29
scattered clouds
15/10°C 9 km/h, E 70% 765.07 mmHg
thu jun 30
sky is clear
19/13°C 8 km/h, S 67% 764.32 mmHg
fri jul 1
few clouds
23/19°C 16 km/h, NE 70% 758.31 mmHg
sat jul 2
scattered clouds
25/20°C 15 km/h, NE 59% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Paraguay

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Guarani. Valutacode PYG.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Paraguay is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Paraguay te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +595 of 00595.

Comments are closed.