Enniskillen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Enniskillen St. Angelo in Enniskillen (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Enniskillen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Enniskillen.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: Enniskillen St. Angelo
IATA code: ENK
ICAO code: EGAB
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen
www.enniskillen-airport.co.uk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 853 kilometer vliegen naar Enniskillen St. Angelo in Enniskillen. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Enniskillen is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Enniskillen St. Angelo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Enniskillen St. Angelo in Enniskillen (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Enniskillen St. Angelo in Enniskillen (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Enniskillen, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
overcast clouds
21/14°C 14 km/h, SE 61% 759.06 mmHg
sun jun 11
light rain
23/16°C 6 km/h, ESE 57% 760.56 mmHg
mon jun 12
moderate rain
20/16°C 6 km/h, NNW 90% 762.82 mmHg
tue jun 13
broken clouds
24/16°C 13 km/h, ESE 48% 762.82 mmHg
wed jun 14
scattered clouds
23/14°C 14 km/h, ESE 52% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.