Enontekio

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Enontekio in Enontekio (Finland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Enontekio. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Enontekio.
vlag van Finland
Vliegveld: Enontekio
IATA code: ENF
ICAO code: EFET
Hoofdstad van Finland: Helsinki
www.finavia.fi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2039 kilometer vliegen naar Enontekio in Enontekio. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Enontekio is Europe/Helsinki en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Enontekio op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Enontekio in Enontekio (Finland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Enontekio in Enontekio (Finland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Enontekiö, FI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
few clouds
23/22°C 20 km/h, S 59% 767.32 mmHg
wed jun 29
sky is clear
24/21°C 24 km/h, SSW 52% 764.32 mmHg
thu jun 30
scattered clouds
22/21°C 20 km/h, SW 62% 763.57 mmHg
fri jul 1
scattered clouds
24/25°C 12 km/h, ESE 54% 764.32 mmHg
sat jul 2
sky is clear
26/25°C 20 km/h, SSW 39% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Finland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Finland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Finland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +358 of 00358.

Comments are closed.