Ensenada

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ensenada in Ensenada (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ensenada. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ensenada.
vlag van Mexico
Vliegveld: Ensenada
IATA code: ESE
ICAO code:
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9065 kilometer vliegen naar Ensenada in Ensenada. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ensenada is America/Santa_Isabel en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ensenada op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ensenada in Ensenada (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ensenada in Ensenada (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Ensenada, MX
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
sky is clear
20/14°C 15 km/h, WNW 30% 765.07 mmHg
sun nov 27
sky is clear
20/13°C 10 km/h, WSW 41% 762.82 mmHg
mon nov 28
light rain
16/14°C 14 km/h, WSW 72% 761.31 mmHg
tue nov 29
light rain
15/12°C 20 km/h, WNW 68% 761.31 mmHg
wed nov 30
broken clouds
15/11°C 13 km/h, W 54% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.