Erenhot

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Saiwusu International in Erenhot (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Erenhot. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Erenhot.
vlag van China
Vliegveld: Saiwusu International
IATA code: ERL
ICAO code: ZBER
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7304 kilometer vliegen naar Saiwusu International in Erenhot. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Erenhot is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Saiwusu International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Saiwusu International in Erenhot (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Saiwusu International in Erenhot (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Erenhot, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 29
overcast clouds
26/24°C 14 km/h, N 41% 753.81 mmHg
thu jun 30
scattered clouds
28/27°C 12 km/h, E 32% 754.56 mmHg
fri jul 1
light rain
29/28°C 17 km/h, SE 32% 755.31 mmHg
sat jul 2
overcast clouds
29/28°C 21 km/h, ESE 30% 753.06 mmHg
sun jul 3
light rain
28/25°C 29 km/h, S 38% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.

Comments are closed.