Erzincan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Erzincan in Erzincan (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Erzincan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Erzincan.
vlag van Turkije
Vliegveld: Erzincan
IATA code: ERC
ICAO code: LTCD
Hoofdstad van Turkije: Ankara
www.erzincan.dhmi.gov.tr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2988 kilometer vliegen naar Erzincan in Erzincan. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Erzincan is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Erzincan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Erzincan in Erzincan (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Erzincan in Erzincan (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Erzincan Province, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
heavy intensity rain
22/12°C 28 km/h, SSE 38% 753.81 mmHg
sat may 25
heavy intensity rain
19/12°C 11 km/h, WNW 46% 755.31 mmHg
sun may 26
light rain
19/15°C 9 km/h, NNW 51% 758.31 mmHg
mon may 27
light rain
21/17°C 16 km/h, SSE 48% 760.56 mmHg
tue may 28
heavy intensity rain
19/12°C 26 km/h, SE 58% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.