Erzurum

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Erzurum Hava Alani in Erzurum (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Erzurum. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Erzurum.
vlag van Turkije
Vliegveld: Erzurum Hava Alani
IATA code: ERZ
ICAO code: LTCE
Hoofdstad van Turkije: Ankara
www.erzurum.dhmi.gov.tr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3080 kilometer vliegen naar Erzurum Hava Alani in Erzurum. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Erzurum is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Erzurum Hava Alani op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Erzurum Hava Alani in Erzurum (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Erzurum Hava Alani in Erzurum (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Erzurum Province, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
rain and snow
7/3°C 9 km/h, E 87% 760.56 mmHg
sun nov 27
light rain
4/1°C 8 km/h, NNE 57% 765.07 mmHg
mon nov 28
overcast clouds
4/2°C 8 km/h, NE 56% 765.07 mmHg
tue nov 29
overcast clouds
5/4°C 7 km/h, ENE 52% 765.82 mmHg
wed nov 30
rain and snow
4/2°C 7 km/h, E 66% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.