Esbjerg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Esbjerg in Esbjerg (Denemarken). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Esbjerg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Esbjerg.
vlag van Denemarken
Vliegveld: Esbjerg
IATA code: EBJ
ICAO code: EKEB
Hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen
www.esbjerg-lufthavn.dk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 434 kilometer vliegen naar Esbjerg in Esbjerg. Een vlucht duurt ongeveer 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Esbjerg is Europe/Copenhagen en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Esbjerg op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Esbjerg in Esbjerg (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Esbjerg in Esbjerg (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 4, 2023 - Sun
Esbjerg, DK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 4
broken clouds
13/10°C 19 km/h, WNW 73% 767.32 mmHg
mon jun 5
scattered clouds
15/9°C 22 km/h, WNW 71% 767.32 mmHg
tue jun 6
sky is clear
13/11°C 29 km/h, WNW 73% 765.82 mmHg
wed jun 7
sky is clear
14/10°C 32 km/h, WNW 74% 765.07 mmHg
thu jun 8
broken clouds
14/10°C 23 km/h, WNW 71% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Denemarken

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Denemarken is 230 V en stekkers hebben de code C / E / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Denemarken te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +45 of 0045.