Eureka

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Eureka in Eureka (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Eureka. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Eureka.
vlag van Canada
Vliegveld: Eureka
IATA code: YEU
ICAO code: CYEU
Hoofdstad van Canada: Ottawa
humboldtgov.org

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4328 kilometer vliegen naar Eureka in Eureka. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 9 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Eureka is America/Rankin_Inlet en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Eureka op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Eureka in Eureka (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Eureka in Eureka (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Eureka, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
scattered clouds
11/6°C 12 km/h, N 70% 761.31 mmHg
fri mar 31
overcast clouds
10/7°C 26 km/h, SSW 69% 767.32 mmHg
sat apr 1
light rain
10/8°C 20 km/h, SSE 80% 765.82 mmHg
sun apr 2
light rain
8/6°C 18 km/h, W 82% 764.32 mmHg
mon apr 3
light rain
8/4°C 24 km/h, NNW 68% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.