Eureka

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Murray Field in Eureka (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Eureka. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Eureka.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Murray Field
IATA code: EKA
ICAO code: KEKA
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8551 kilometer vliegen naar Murray Field in Eureka. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Eureka is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Murray Field op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Murray Field in Eureka (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Murray Field in Eureka (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Eureka, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 5
light rain
18/12°C 13 km/h, N 67% 756.81 mmHg
tue jun 6
light rain
15/12°C 19 km/h, SW 79% 756.81 mmHg
wed jun 7
overcast clouds
14/12°C 8 km/h, WSW 87% 760.56 mmHg
thu jun 8
scattered clouds
17/12°C 11 km/h, WNW 75% 761.31 mmHg
fri jun 9
scattered clouds
16/11°C 12 km/h, NW 75% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.