Fairford

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van RAF Station in Fairford (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fairford. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fairford.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: RAF Station
IATA code: FFD
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen
www.raf.mod.uk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 453 kilometer vliegen naar RAF Station in Fairford. Een vlucht duurt ongeveer 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fairford is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van RAF Station op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld RAF Station in Fairford (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld RAF Station in Fairford (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Fairford, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
light rain
12/7°C 30 km/h, NW 72% 751.56 mmHg
wed sep 28
few clouds
13/9°C 21 km/h, NW 52% 751.56 mmHg
thu sep 29
light rain
15/9°C 31 km/h, N 58% 752.31 mmHg
fri sep 30
moderate rain
15/14°C 35 km/h, SSW 61% 755.31 mmHg
sat oct 1
light rain
14/10°C 26 km/h, WNW 81% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.