Fajardo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Diego Jimenez Torres in Fajardo (Puerto Rico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fajardo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fajardo.
vlag van Puerto Rico
Vliegveld: Diego Jimenez Torres
IATA code: FAJ
ICAO code: TJFA
Hoofdstad van Puerto Rico: San Juan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7070 kilometer vliegen naar Diego Jimenez Torres in Fajardo. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fajardo is America/Puerto_Rico en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Diego Jimenez Torres op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Diego Jimenez Torres in Fajardo (Puerto Rico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Diego Jimenez Torres in Fajardo (Puerto Rico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 29, 2022 - Wed
Fajardo, PR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
light rain
28/27°C 28 km/h, E 74% 764.32 mmHg
wed jun 29
light rain
28/27°C 30 km/h, E 78% 764.32 mmHg
thu jun 30
moderate rain
28/26°C 28 km/h, E 79% 763.57 mmHg
fri jul 1
light rain
28/26°C 26 km/h, ENE 79% 762.82 mmHg
sat jul 2
moderate rain
28/26°C 31 km/h, E 77% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Puerto Rico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Puerto Rico is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Puerto Rico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer ++1-787 and 1-939 of 00+1-787 and 1-939.

18 Responses to “Fajardo”

  1. gay teen cam chat room

    transcript of a man’s first gay chat https://gaytgpost.com/

Comments are closed.