Faro

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Faro in Faro (Portugal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Faro. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Faro.
vlag van Portugal
Vliegveld: Faro
IATA code: FAO
ICAO code: LPFR
Hoofdstad van Portugal: Lisbon
www.aeroportofaro.pt

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1970 kilometer vliegen naar Faro in Faro. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Faro is Europe/Lisbon en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Faro op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Faro in Faro (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Faro in Faro (Portugal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Faro, PT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
sky is clear
17/17°C 22 km/h, E 57% 770.32 mmHg
sun nov 27
broken clouds
19/16°C 20 km/h, NNW 47% 768.82 mmHg
mon nov 28
broken clouds
17/13°C 29 km/h, N 44% 770.32 mmHg
tue nov 29
few clouds
17/14°C 22 km/h, NNE 37% 766.57 mmHg
wed nov 30
broken clouds
15/13°C 9 km/h, W 43% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Portugal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Portugal is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Portugal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +351 of 00351.