Fasa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fasa in Fasa (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fasa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fasa.
vlag van Iran
Vliegveld: Fasa
IATA code: FAZ
ICAO code: OISF
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4753 kilometer vliegen naar Fasa in Fasa. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fasa is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fasa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fasa in Fasa (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fasa in Fasa (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Fasa, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
sky is clear
32/24°C 19 km/h, SSW 11% 760.56 mmHg
wed sep 28
sky is clear
30/22°C 24 km/h, SSW 11% 756.81 mmHg
thu sep 29
sky is clear
28/23°C 16 km/h, S 11% 756.81 mmHg
fri sep 30
sky is clear
28/23°C 10 km/h, SW 13% 759.06 mmHg
sat oct 1
sky is clear
29/23°C 10 km/h, N 8% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.