Fergana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fergana in Fergana (Oezbekistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fergana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fergana.
vlag van Oezbekistan
Vliegveld: Fergana
IATA code: FEG
ICAO code: UTKF
Hoofdstad van Oezbekistan: Tashkent

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5115 kilometer vliegen naar Fergana in Fergana. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fergana is Asia/Tashkent en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fergana op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fergana in Fergana (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fergana in Fergana (Oezbekistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Fergana, UZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
light rain
16/14°C 9 km/h, NNE 54% 759.81 mmHg
wed mar 22
sky is clear
19/16°C 9 km/h, NE 38% 757.56 mmHg
thu mar 23
sky is clear
21/17°C 11 km/h, NE 26% 758.31 mmHg
fri mar 24
scattered clouds
19/18°C 8 km/h, NNW 24% 758.31 mmHg
sat mar 25
overcast clouds
20/18°C 6 km/h, W 26% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oezbekistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Som. Valutacode UZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oezbekistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oezbekistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +998 of 00998.