Figari

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sud Corse in Figari (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Figari. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Figari.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Sud Corse
IATA code: FSC
ICAO code: LFKF
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.2a.cci.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1246 kilometer vliegen naar Sud Corse in Figari. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 28 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Figari is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sud Corse op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sud Corse in Figari (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sud Corse in Figari (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Figari, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
moderate rain
24/20°C 19 km/h, WSW 61% 758.31 mmHg
mon sep 26
overcast clouds
23/20°C 35 km/h, WNW 52% 756.81 mmHg
tue sep 27
light rain
21/20°C 57 km/h, WNW 64% 753.81 mmHg
wed sep 28
light rain
20/20°C 45 km/h, WNW 75% 753.81 mmHg
thu sep 29
light rain
22/19°C 29 km/h, W 65% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.