Finke

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Finke in Finke (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Finke. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Finke.
vlag van Australië
Vliegveld: Finke
IATA code: FIK
ICAO code: YFNE
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 14899 kilometer vliegen naar Finke in Finke. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Finke is Australia/Darwin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Finke op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Finke in Finke (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Finke in Finke (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Finke, HU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
light rain
14/12°C 9 km/h, SE 64% 762.07 mmHg
mon sep 26
light rain
13/12°C 8 km/h, SE 88% 757.56 mmHg
tue sep 27
light rain
15/11°C 12 km/h, W 83% 752.31 mmHg
wed sep 28
broken clouds
15/13°C 14 km/h, SSW 53% 753.81 mmHg
thu sep 29
light rain
12/11°C 7 km/h, ESE 98% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.