Flamingo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Flamingo in Flamingo (Costa Rica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Flamingo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Flamingo.
vlag van Costa Rica
Vliegveld: Flamingo
IATA code: FMG
ICAO code: MRFL
Hoofdstad van Costa Rica: San Jose

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9130 kilometer vliegen naar Flamingo in Flamingo. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Flamingo is America/Costa_Rica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Flamingo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Flamingo in Flamingo (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Flamingo in Flamingo (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Flamingo, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
sky is clear
17/15°C 28 km/h, SW 24% 768.82 mmHg
wed sep 28
sky is clear
22/21°C 31 km/h, NNE 29% 768.07 mmHg
thu sep 29
sky is clear
24/23°C 50 km/h, N 29% 761.31 mmHg
fri sep 30
broken clouds
24/22°C 30 km/h, N 15% 760.56 mmHg
sat oct 1
overcast clouds
27/25°C 38 km/h, NNE 22% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Costa Rica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Colon. Valutacode CRC.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Costa Rica is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Costa Rica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +506 of 00506.