Flateyri

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Flateyri in Flateyri (IJsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Flateyri. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Flateyri.
vlag van IJsland
Vliegveld: Flateyri
IATA code: FLI
ICAO code:
Hoofdstad van IJsland: Reykjavik

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2189 kilometer vliegen naar Flateyri in Flateyri. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Flateyri is Atlantic/Reykjavik en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Flateyri op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Flateyri in Flateyri (IJsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Flateyri in Flateyri (IJsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Flateyri, IS
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
overcast clouds
7/5°C 12 km/h, ESE 34% 758.31 mmHg
wed sep 28
overcast clouds
7/7°C 4 km/h, SE 58% 753.81 mmHg
thu sep 29
light rain
7/6°C 19 km/h, NE 89% 745.56 mmHg
fri sep 30
moderate rain
7/7°C 39 km/h, NE 95% 726.06 mmHg
sat oct 1
light rain
9/8°C 11 km/h, NE 83% 735.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over IJsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krona. Valutacode ISK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in IJsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in IJsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +354 of 00354.