Foggia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gino Lisa in Foggia (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Foggia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Foggia.
vlag van Italië
Vliegveld: Gino Lisa
IATA code: FOG
ICAO code: LIBF
Hoofdstad van Italië: Rome
www.aeroportidipuglia.it

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1457 kilometer vliegen naar Gino Lisa in Foggia. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Foggia is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gino Lisa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gino Lisa in Foggia (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gino Lisa in Foggia (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Provincia di Foggia, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
few clouds
22/19°C 38 km/h, WSW 56% 752.31 mmHg
wed sep 28
broken clouds
24/20°C 27 km/h, SW 45% 753.06 mmHg
thu sep 29
overcast clouds
24/22°C 29 km/h, WSW 47% 754.56 mmHg
fri sep 30
overcast clouds
23/21°C 17 km/h, SSW 53% 757.56 mmHg
sat oct 1
overcast clouds
25/18°C 29 km/h, WSW 48% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.