Forli

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Luigi Ridolfi in Forli (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Forli. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Forli.
vlag van Italië
Vliegveld: Luigi Ridolfi
IATA code: FRL
ICAO code: LIPK
Hoofdstad van Italië: Rome
www.aeroportodiforli.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1050 kilometer vliegen naar Luigi Ridolfi in Forli. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Forli is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Luigi Ridolfi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Luigi Ridolfi in Forli (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Luigi Ridolfi in Forli (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Forlì, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
light rain
21/18°C 36 km/h, WSW 56% 748.56 mmHg
wed sep 28
light rain
23/18°C 28 km/h, WSW 48% 750.81 mmHg
thu sep 29
moderate rain
23/17°C 27 km/h, WSW 52% 750.81 mmHg
fri sep 30
light rain
19/15°C 11 km/h, SSW 73% 755.31 mmHg
sat oct 1
sky is clear
22/17°C 29 km/h, WSW 42% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.