Fort Nelson

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fort Nelson in Fort Nelson (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fort Nelson. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fort Nelson.
vlag van Canada
Vliegveld: Fort Nelson
IATA code: YYE
ICAO code: CYYE
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.northernrockies.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6780 kilometer vliegen naar Fort Nelson in Fort Nelson. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fort Nelson is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fort Nelson op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fort Nelson in Fort Nelson (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fort Nelson in Fort Nelson (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 24, 2024 - Wed
Fort Nelson, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jul 24
broken clouds
20/13°C 14 km/h, NNW 43% 762.07 mmHg
thu jul 25
sky is clear
23/16°C 16 km/h, NW 35% 759.06 mmHg
fri jul 26
light rain
27/17°C 9 km/h, NNW 36% 755.31 mmHg
sat jul 27
sky is clear
29/19°C 14 km/h, NW 32% 747.81 mmHg
sun jul 28
light rain
15/13°C 12 km/h, WNW 93% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.