Fort Smith

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fort Smith in Fort Smith (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Fort Smith. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Fort Smith.
vlag van Canada
Vliegveld: Fort Smith
IATA code: YSM
ICAO code: CYSM
Hoofdstad van Canada: Ottawa
fortsmithairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6312 kilometer vliegen naar Fort Smith in Fort Smith. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Fort Smith is America/Yellowknife en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fort Smith op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fort Smith in Fort Smith (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fort Smith in Fort Smith (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Fort Smith, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
sky is clear
29/21°C 10 km/h, S 55% 760.56 mmHg
mon may 20
light rain
31/23°C 20 km/h, SE 55% 757.56 mmHg
tue may 21
moderate rain
30/23°C 21 km/h, SW 56% 756.06 mmHg
wed may 22
moderate rain
24/19°C 12 km/h, WSW 93% 757.56 mmHg
thu may 23
light rain
25/21°C 10 km/h, SSW 88% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.