Foya

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Foya in Foya (Liberia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Foya. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Foya.
vlag van Liberia
Vliegveld: Foya
IATA code: FOY
ICAO code:
Hoofdstad van Liberia: Monrovia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5072 kilometer vliegen naar Foya in Foya. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Foya is Africa/Monrovia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Foya op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Foya in Foya (Liberia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Foya in Foya (Liberia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Foya, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
light rain
18/13°C 10 km/h, ENE 63% 762.82 mmHg
wed sep 28
sky is clear
22/14°C 13 km/h, ESE 50% 760.56 mmHg
thu sep 29
light rain
17/14°C 8 km/h, SSE 75% 759.81 mmHg
fri sep 30
overcast clouds
18/14°C 9 km/h, ESE 77% 760.56 mmHg
sat oct 1
overcast clouds
16/16°C 7 km/h, SE 88% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Liberia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode LRD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Liberia is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Liberia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +231 of 00231.