Francistown

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Francistown in Francistown (Botswana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Francistown. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Francistown.
vlag van Botswana
Vliegveld: Francistown
IATA code: FRW
ICAO code: FBFT
Hoofdstad van Botswana: Gaborone
www.caab.co.bw

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8461 kilometer vliegen naar Francistown in Francistown. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Francistown is Africa/Gaborone en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Francistown op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Francistown in Francistown (Botswana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Francistown in Francistown (Botswana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Francistown, BW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
sky is clear
32/24°C 25 km/h, E 17% 759.81 mmHg
mon sep 26
sky is clear
34/26°C 23 km/h, E 13% 757.56 mmHg
tue sep 27
sky is clear
35/27°C 34 km/h, ESE 13% 759.81 mmHg
wed sep 28
sky is clear
29/23°C 34 km/h, ESE 28% 763.57 mmHg
thu sep 29
sky is clear
28/22°C 24 km/h, E 26% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Botswana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pula. Valutacode BWP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Botswana is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Botswana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +267 of 00267.