Friedrichshafen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Friedrichshafen in Friedrichshafen (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Friedrichshafen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Friedrichshafen.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Friedrichshafen
IATA code: FDH
ICAO code: EDNY
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn
www.bodensee-airport.eu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 617 kilometer vliegen naar Friedrichshafen in Friedrichshafen. Een vlucht duurt ongeveer 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Friedrichshafen is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Friedrichshafen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Friedrichshafen in Friedrichshafen (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Friedrichshafen in Friedrichshafen (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Friedrichshafen, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
light rain
13/12°C 14 km/h, WSW 86% 759.81 mmHg
mon sep 26
light rain
14/10°C 19 km/h, W 67% 756.81 mmHg
tue sep 27
moderate rain
10/7°C 27 km/h, WSW 84% 756.06 mmHg
wed sep 28
moderate rain
10/9°C 12 km/h, WNW 95% 750.81 mmHg
thu sep 29
light rain
12/10°C 10 km/h, SSW 68% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.