Galway

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Carnmore in Galway (Ierland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Galway. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Galway.
vlag van Ierland
Vliegveld: Carnmore
IATA code: GWY
ICAO code: EICM
Hoofdstad van Ierland: Dublin
www.galwayairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 933 kilometer vliegen naar Carnmore in Galway. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Galway is Europe/Dublin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Carnmore op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Carnmore in Galway (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Carnmore in Galway (Ierland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Galway, IE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
scattered clouds
5/4°C 21 km/h, SE 74% 762.07 mmHg
wed dec 6
moderate rain
10/9°C 57 km/h, SSE 81% 750.81 mmHg
thu dec 7
moderate rain
11/9°C 46 km/h, SSE 81% 737.31 mmHg
fri dec 8
heavy intensity rain
10/9°C 39 km/h, SSW 81% 742.56 mmHg
sat dec 9
moderate rain
11/9°C 41 km/h, W 79% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ierland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ierland is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ierland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +353 of 00353.