Gander

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gander International in Gander (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gander. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gander.
vlag van Canada
Vliegveld: Gander International
IATA code: YQX
ICAO code: CYQX
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.ganderairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4083 kilometer vliegen naar Gander International in Gander. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 51 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gander is America/St_Johns en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gander International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gander International in Gander (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gander International in Gander (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Gander, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
heavy intensity rain
4/6°C 20 km/h, SE 97% 756.06 mmHg
sat may 25
light rain
11/4°C 15 km/h, SE 90% 750.81 mmHg
sun may 26
light rain
2/0°C 25 km/h, NNW 97% 758.31 mmHg
mon may 27
sky is clear
11/4°C 11 km/h, NNW 42% 768.07 mmHg
tue may 28
light rain
16/7°C 18 km/h, SW 45% 767.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.