Gaziantep

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gaziantep in Gaziantep (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gaziantep. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gaziantep.
vlag van Turkije
Vliegveld: Gaziantep
IATA code: GZT
ICAO code: LTAJ
Hoofdstad van Turkije: Ankara
www.gaziantep.dhmi.gov.tr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3061 kilometer vliegen naar Gaziantep in Gaziantep. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gaziantep is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gaziantep op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gaziantep in Gaziantep (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gaziantep in Gaziantep (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Gaziantep, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 13
sky is clear
36/28°C 36 km/h, NW 16% 759.06 mmHg
fri jun 14
sky is clear
36/29°C 31 km/h, NNW 17% 756.81 mmHg
sat jun 15
sky is clear
37/25°C 40 km/h, WSW 15% 753.06 mmHg
sun jun 16
sky is clear
33/28°C 25 km/h, W 23% 753.81 mmHg
mon jun 17
sky is clear
34/28°C 25 km/h, WNW 22% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.