General Pico

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van General Pico in General Pico (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in General Pico. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in General Pico.
vlag van Argentinië
Vliegveld: General Pico
IATA code: GPO
ICAO code: SAZG
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11810 kilometer vliegen naar General Pico in General Pico. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van General Pico is America/Argentina/Salta en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van General Pico op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld General Pico in General Pico (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld General Pico in General Pico (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
General Pico, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
overcast clouds
17/10°C 21 km/h, N 48% 760.56 mmHg
fri jul 19
scattered clouds
11/8°C 26 km/h, SE 40% 774.82 mmHg
sat jul 20
overcast clouds
8/7°C 17 km/h, ENE 68% 768.82 mmHg
sun jul 21
overcast clouds
9/10°C 11 km/h, SSE 80% 766.57 mmHg
mon jul 22
sky is clear
16/12°C 13 km/h, N 56% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.