Geneva

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Geneve-cointrin in Geneva (Zwitserland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Geneva. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Geneva.
vlag van Zwitserland
Vliegveld: Geneve-cointrin
IATA code: GVA
ICAO code: LSGG
Hoofdstad van Zwitserland: Berne
www.gva.ch

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 683 kilometer vliegen naar Geneve-cointrin in Geneva. Een vlucht duurt ongeveer 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Geneva is Europe/Zurich en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Geneve-cointrin op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Geneve-cointrin in Geneva (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Geneve-cointrin in Geneva (Zwitserland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Geneva, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
snow
1/1°C 15 km/h, N 95% 762.82 mmHg
wed dec 6
broken clouds
2/3°C 24 km/h, SSW 71% 769.57 mmHg
thu dec 7
broken clouds
7/7°C 26 km/h, SSW 71% 759.81 mmHg
fri dec 8
scattered clouds
11/10°C 26 km/h, SSW 75% 756.06 mmHg
sat dec 9
moderate rain
5/5°C 28 km/h, NE 91% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zwitserland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CHF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zwitserland is 230 V en stekkers hebben de code J.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zwitserland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +41 of 0041.