Georgetown

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Georgetown in Georgetown (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Georgetown. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Georgetown.
vlag van Australië
Vliegveld: Georgetown
IATA code: GTT
ICAO code: YGTN
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 14840 kilometer vliegen naar Georgetown in Georgetown. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Georgetown is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Georgetown op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Georgetown in Georgetown (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Georgetown in Georgetown (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
George Town, MY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
moderate rain
29/27°C 18 km/h, NNW 78% 756.81 mmHg
wed dec 6
moderate rain
28/26°C 17 km/h, NNW 78% 758.31 mmHg
thu dec 7
moderate rain
27/25°C 12 km/h, NE 83% 759.06 mmHg
fri dec 8
light rain
28/27°C 11 km/h, NE 72% 758.31 mmHg
sat dec 9
moderate rain
29/27°C 8 km/h, ESE 74% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.