Georgetown

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Wideawake Field in Georgetown (Saint Helena). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Georgetown. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Georgetown.
vlag van Saint Helena
Vliegveld: Wideawake Field
IATA code: ASI
ICAO code:
Hoofdstad van Saint Helena: Jamestown

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6946 kilometer vliegen naar Wideawake Field in Georgetown. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Georgetown is Atlantic/St_Helena en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Wideawake Field op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Wideawake Field in Georgetown (Saint Helena). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Wideawake Field in Georgetown (Saint Helena). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
George Town, MY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
moderate rain
29/26°C 11 km/h, NNE 67% 756.06 mmHg
fri sep 30
moderate rain
29/27°C 11 km/h, NNW 70% 756.81 mmHg
sat oct 1
light rain
27/26°C 14 km/h, NNE 74% 756.81 mmHg
sun oct 2
moderate rain
28/26°C 22 km/h, NW 76% 755.31 mmHg
mon oct 3
light rain
26/25°C 16 km/h, NNE 80% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saint Helena

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode SHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saint Helena is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saint Helena te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +290 of 00290.